Fullt ös på Åhus Minispel

Mycket rödklätt på Minispelen

Närmare hundra unga friidrottare samlades i Liviushallen på fars dag, då Åhus FIK bjöd in till Åhus Minispel. Minispelen är en prova-på-tävling, där barn i åldrarna 5 – 12 år ges möjlighet att testa och få resultat i olika friidrottsgrenar. Många av våra yngsta aktiva i grupperna födda 2010 – 2015 var på plats och det var således gott om glada, rödklädda deltagare.

Under dagen fick man under lekfulla former tävla i grenarna 60 m, 60 m häck, kula, längd, tresteg, höjd och stavhopp. Det blev många fina prestationer, nya lärdomar och inte minst glada skratt att ta med sig hem. Minispelen avslutades med en kurirstafett där alla aktiva tävlade i mixade lag och slutligen fick alla duktiga friidrottare en medalj.

Bra jobbat allihop och tack till Åhus FIK för en rolig och väl genomförd tävling!

Bilder från Åhus Minispel 2022

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *