Sydney klar för landslaget!

Sydney Karström -04 gjorde en fantastisk insats i Ljungby Mångkamp helgen 20-21 maj och med en silvermedalj stärkte hon kraftigt sina chanser att få delta i Nordiska Mästerskapen i mångkamp. Nu är det officiellt – Sydney kommer att representera svenska landslaget i tävlingen! Riktigt roligt att få dra på Sverigedräkten igen, det är tre år sen sist! 

Nordiska Mästerskapen går av stapeln i Borås 10-11 juni. Där möts de bästa mångkamparna från Danmark, Finland, Norge och Sverige, där alltså Sydney är en i gänget! Det var ett tag sedan KFUM Kristianstad Friidrott hade en aktiv i landslaget – vi återkommer när vi räknat ut hur länge sen det var!

Stort grattis Sydney - stolta klubbkamrater håller både tummar och tår för dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *