Triss i guld för Vera!

När Laholmskampen avgjordes lördagen den 27 maj hade arrangörerna valt att ge Vera Bergkvist -09 nummerlappen 111 och sällan har väl ett startnummer så väl förutspått framtiden. Vera hade en mycket lyckad dag och inkasserade inte mindre än tre guldmedaljer och ett silver!

Dagen började med vinst i F15 höjdhopp, där hon bättrade sitt pers från förra helgen till 1.51. Även i kula blev det nytt PB och ny guldmedalj med 7.77. Sedan kom det riktiga glädjeämnet, då det blev fullträff i spjut på tävling! Vera kastade fem kast över 25 meter och guldkastet mätte hela 28.51. Den fantastiska dagen avslutades med längdhopp, där Vera knep silvret med 4.26.

Stort grattis till en fantastisk tävling!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *