Unga förmågor på startlinjen i Klippan

Flera duktiga friidrottare från KFUM Kristianstad deltog i Klippanspelen på Åbyvallen söndagen 4 juni. Elliot Skoog testade för första gången spjut i en tävling i P12. Nya personliga rekordet lyder 11.82. Syskonen Frisk, Tova i F11 och Tage i P13, både hoppade långt och sprang fort. Tova ställde upp i 60 m, längd och 600 m. Tage, som hoppade längd och sprang 60 m, var mest nöjd med längdhoppet och fina resultatet 4.37. Sienna och Savannah Karström kastade spjut i F14 och för dagen blev det 34.93 och 33.08.

Även från vår näst yngsta träningsgrupp var ett gäng modiga friidrottare på plats. Alla som deltog från gruppen 2014 – 2015 slog personliga rekord i nästintill alla grenar de ställde upp i. Det var stolta friidrottare som tog emot sina medaljer innan hemresan.

Bra jobbat hela gänget!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *