Pers på nya ”hemmaarenan”

Lördagen 9 september arrangerades Team Sportia Höstspel i Bollnäs. Givetvis var Filippa Ivarsson -07 från KFUM Kristianstad Friidrott på plats. Filippa har nyligen börjat på Riksidrottsgymnasiet för parafriidrottare i just Bollnäs och visst blev det fina resultat på nya ”hemmaarenan”!

Grenarna för dagen var kula, 100 m, 200 m och längdhopp. Filippa knep guldet på 100 m och slutade på silverplats i övriga grenar. Dessutom blev det säsongsbästa i kula med 6.10 och personligt rekord i längdhopp med 3.73.

Stort grattis till medaljer och finfina resultat!

Fler bilder från Team Sportia Höstspel

Vår utsände i Bollnäs hade mobilkameran i högsta hugg och här hittar du fler bilder från Team Sportia Höstspel i Bollnäs. Precis som vanligt hittar du även bilder på Instagram, så se till att följa kfum.friidrott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *